a la carte
VOORGERECHTEN
Gambitas en crema de Cabrales
Gamba’s met haricots verts in Spaanse Cabrales crème
10,50
Carpaccio de Pulpo Cantábrico en aceite de oliva
Octopus carpaccio in extra vierge olijfolie
12,00
Selección de embutidos mediterráneos
Plankje met een selectie Mediterraanse vleeswaren en olijvenmix
19,00
Carabineros a la piedra con Mojo Canario
Grote gamba’s bereid in zeezout en geserveerd met “Mojo” saus uit de Canarische Eilanden
14,00
Ensalada morisca del pueblo de Iznate
Salade van moors gekruide couscous, geitenkaas, zongedroogde tomaten en rucola
10,50
Sopa de pescado del puerto de Torrenueva
Pittig Andalusische vissoep uit haven van Torrenueva
11,00
HOOFDGERECHTEN
Guiso de cerdo Ibérico con parmentier de patatas
Gestoofd Iberisch varkenvlees, geserveerd met aardappel parmentier in rozemarijnolie uit de oven
22,50
Ravioles de ricota y arúgula en crema de berenjena ahumada
Pasta gevuld met ricotta en rucula, geserveerd met gerookte auberginecrème
21,00
Muslos de pintada a la Zamoreña
Langzaam gegaarde parelhoenboutjes in een Jerez saus en aardappel-wortel parmentier
22,00
Filetes de corvina en en salsa de Cava y azafán
Zeebaarsfilets in een cava-saffraansaus, geserveerd met groene asperges
22,50
Entrecot de novillo con reducción de cognac y Pedro Ximenez
Entrecôte met aardappelgratin en serranoham, geserveerd in een cognac-PX reductie
26,50
Arroz caldoso con bogavante ( min. 2 pers, 20 min. bereiding )
Spaanse gebrouilleerde rijst met kreeft en inktvis, geserveerd in een traditionele Spaanse Cazuela
25,50 p.p.
NAGERECHTEN
Panacotta Clásica con perlas de fruta y Licor 43
Panacotta, fruitparels en Licor 43
9,50
Muerte por chocolate
“Moord voor chocolade”. Truffel-Ganache taart & Zwitsers chocolade-ijs
10,00
Selección de quesos con mermelada de higos
Plankje met een selectie kaas geserveerd met vijgenjam
13,50
HAPJES
allen verkrijgbaar bij de lunch in de zomer seizoen
Aceitunas Mediterraneas - Mediterraanse olijven mix
Tortilla de patatas - Spaanse aardappelomelet
Gamba's al ajillo - Gamba's gebakken in knoflookolie
Pollo al comino con judias verdes - In witte wijn en komijn gestoofde kipfilet
Patatas en salsa Montblanc - Aardappeltjes in Spaanse Montblanc saus
Boquerones en vinagre - Gemarineerde ansjovis
Verduritas al horno- Groente in kruidenolie uit de oven
Chorizos a la campestre - Chorizo worstjes met champignons in rode wijn
Keuze uit: 3 stuks 16,50 - 4 stuks 21,50 - 6 stuks 32,00 - 8 stuks 41,50